GEDACHTELIJNENTekenen is denken. De gedachte wordt een lijn. Idee wordt schets. In je hoofd zie je het voor je, het idee staat als een huis. Met dit enthousiasme wil je naar buiten. Wij helpen je, een beeld zegt meer dan woorden. Zeker wanneer deze is gemaakt met passie en kennis van zaken. Door jarenlange ervaring op het gebied van o.a. architectuur en wegenbouw verbeelden wij uw verhaal. Wij denken graag mee. Dat kan vanaf het prille begin tot aan het maken van een overtuigend eindbeeld.


Van mijn passie heb ik mijn bedrijf gemaakt. Waarom? Omdat ik het fascinerend vind hoe een gedachte tot leven gebracht kan worden en men enthousiast kan maken. Van leek tot professional, iedereen heeft er behoefte aan om een plan of idee houvast te geven. Met oog voor detail en passie voor het ontwerp komt het plan tot leven en kan de klant zich letterlijk een beeld vormen van het eindproduct. Hierbij vind ik het belangrijk om te luisteren wat de klant wil. Het is immers zijn of haar idee dat wordt verbeeld. Hierbij maak ik geen onderscheid tussen een speciaal pennendoosje of een infrastructureel project. Beide worden met zorg en kunde gevisualiseerd om daarmee de opdrachtgever optimaal te ondersteunen.

PROJECTEN11.11.2015

De visuals voor de onderdoorgangen van de rondweg Hurdegaryp, onderdeel van de Centrale As, zijn voltooid. Zie hier het resultaat!

meer...

LAATSTE NIEUWS31.03.2017

Komend jaar komt u mijn logo ook tegen op de materialenbus van Bogerman Big Band!


08.03.2017

RapidPro, beurs voor 3D printing technologie bezocht, veelbelovend!

www.rapidpro.nl


14.03.2016

EJVisuals voorziet de aanstormende talenten van het dames B team van Volleybalvereniging Top & Twel van shirts met bijpassende jassen!

www.volleybalverenigingtopentwel.nl

CONTACTBel EJVisuals!:

06 126 068 66


E-mail:

info@ejvisuals.eu